Invincible Wire Leader

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Invincible Wire Leader

Availability: Check de beschikbaarheid in de winkelwagen

€ 1,00
 

Snel overzicht

Invincible Wire leader de oerdegelijke sluiting voor een 'Visveilig' gevoel!

* Verplichte velden

€ 1,00

Waar is het product van gemaakt?

Invincible Wire Leaders zijn gemaakt uit supersterk Roestvast Verenstaal. 

Hoe werkt het product?

Een ander woord voor 'Invincible Wire Leader' is  'Spinstang met Spiraalsluiting'. Het bijzondere is de super betrouwbare en eenvoudige connector. Deze bestaat uit een speciaal gevormd bevestigingsoog en een losse 'spiraal' die je open en dicht kunt draaien. Éénmaal dicht gedraaid kan de connector vrijwel onmogelijk open gaan. Dit geeft je een optimaal 'Visveilig' gevoel!

Wat kun je met het product? 

De toepassing is multifunctioneel! Je kunt de Invincible Wire Leader voor verschillende vistechnieken gebruiken. Enerzijds gaat het om de sluiting welke je in de kortste vorm kunt gebruiken in wateren waar geen Roofvissen voorkomen die je lijn door kunnen bijten. Anderzijds is de Invincible Wire Leader een alternatief voor de gebruikelijke stalen onderlijn in de langere uitvoeringen. Indien gewenst kun je de oerdegelijke Invincible Wire Leader sluiting gebruiken in combinatie met een langere soepele leader van Titanium, Sevenstrand of Fluorocarbon.  

Voor het vissen met de shads kun je het beste de 0,50 mm of de 0,65 mm versie gebruiken. Wil je op groter water vissen of met zwaarder kunstaas denk aan Jerkbaits of Pluggen dan kun je de 0,80 mm of de 1,00 mm het beste gebruiken. 

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

You're reviewing: Invincible Wire Leader